2310716172 info@greekinformatics.gr

devolo for family: Κάθε πρόταση είναι ένα δώρο για την οικογένεια

GreekInformatics Hardware devolo for family: Κάθε πρόταση είναι ένα δώρο για την οικογένεια

Hardware

devolo for family: Κάθε πρόταση είναι ένα δώρο για την οικογένεια

image_pdfimage_print

Η devolo, η ηγέτιδα εταιρεία στην παγκόσμια αγορά powerline, παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, ιδανική για κάθε σύγχρονη ελληνική οικογένεια η οποία εργάζεται, ενημερώνεται και ψυχαγωγείται στο σπίτι. Το Internet πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε μοντέρνας οικογένειας και η  devolo είναι η εταιρεία που έχει κατανοήσει πλήρως της ανάγκες της. Γιατί δώρο είναι η ευκολία της ζωής στο σπίτι που προσφέρεται μέσα και από τα τεχνολογικά προϊόντα της devolo.

Η devolo είναι ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, όχι μόνο επειδή δημιουργεί προϊόντα τα οποία είναι τεχνολογικά ανώτερα, αλλά γιατί αφουγκράζεται τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας, ενός μοντέρνου σπιτιού, συνδυάζοντας τα υψηλά τεχνολογικά στάνταρ με την απλότητα της χρήσης τους. Οι γιορτινές μέρες για μια οικογένεια, σημαίνουν χριστουγεννιάτικο κλίμα, διασκέδαση, δώρα. Αν υποθέσουμε ότι ένα μοντέρνο σπίτι διαθέτει Internet, συσκευές multimedia, τότε ίσως το καλύτερο δώρο είναι να μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους όλες οι συσκευές, εύκολα και γρήγορα. Δώρο για τον πατέρα είναι το απεριόριστο και αναπόσπαστο σήμα Internet για να παρακολουθεί την πορεία της δουλειάς του ακόμη και αυτές τις γιορτινές ημέρες. Δώρο για τη μητέρα είναι να μην υπάρχουν επιτέλους καλώδια σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Δώρο για τα παιδιά είναι να μη χάνουν το σήμα WiFi στο smartphone, στο tablet, στην αγαπημένη τους κονσόλα, τις ώρες διασκέδασης με τους φίλους. Γιατί το μυστικό της επιτυχίας της devolo είναι ότι μπορεί να καταλάβει τις απαιτήσεις του σήμερα και να τις προσαρμόσει ιδανικά. Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν, βάλτε μία κάλτσα κοντά στο δέντρο που στολίσατε, γιατί η devolo με τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της, μπορεί να είναι ο “άγιος Βασίλης” για όλη την οικογένεια.

 

Η μαμά θέλει Internet αλλά χωρίς καλώδια και ο μπαμπάς υψηλές ταχύτητες παντού

Τόσο ο προσαρμογέας devolo dLAN 550+ WiFi όσο και ο devolo dLAN® 1200+ WiFi ac αποτελούν δύο προτάσεις που μπορούν να κάνουν αυτές τις μέρες πιο γιορτινές από ποτέ αφού μπορούν να συνδέσουν απρόσκοπτα και ασύρματα στο Internet, υπολογιστές, έξυπνες τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών και άλλες έξυπνες συσκευές. Ο devolo dLAN 550+ WiFi χρησιμοποιεί το Powerline δηλαδή την κοινή γραμμή ρεύματος για να επιτύχει δυναμικότητα μεταφοράς δεδομένων έως και 500 Mbps, ενώ αντίστοιχα ο 1200+ WiFi ac φθάνει το 1200 Μbps. Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα με αντιπαρασιτικό φίλτρο, ο χρήστης δεν χρειάζεται να θυσιάσει καμία πρίζα στον χώρο του. Επιπλέον η λειτουργία γονικού ελέγχου, επιτρέπει τον χρονικό περιορισμό χρήσης του Internet, ιδανικό για να ελέγχουμε την αλόγιστη χρήση από παιδιά!

Οι προσαρμογείς της devolo είναι πανεύκολοι στην εγκατάστασή τους. Απλά τοποθετήστε τον πρώτο προσαρμογέα devolo σε μια διαθέσιμη πρίζα ρεύματος και συνδέστε τον με το router μέσω του διαθέσιμου καλωδίου Ethernet. Στη συνέχεια, συνδέστε το δεύτερο προσαρμογέα devolo σε μια πρίζα ρεύματος στην επιθυμητό δωμάτιο και τελειώσατε.

 

Η επέκταση του σήματος Internet για τα παιδιά που παίζουν online

Ηdevoloδίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες Internet στο σπίτι να έχουν το ίδιο δυνατό σήμα χωρίς διακοπές. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα με τον devolo WiFi Repeater ac, ο οποίος ουσιαστικά μεταφέρει το σήμα του router και χρησιμοποιεί τόσο το εύρος των 2,4 GHzόσο και αυτό των 5 GHz για τη μετάδοση των δεδομένων (WiFi-n, WiFi-ac). Ο devolorepeater, λειτουργεί άψογα τόσο με παλαιότερους όσο και με νέας γενιάς φορητούς υπολογιστές, smartphones και tablets, μέσα από ένα συμπαγές και κομψό σχεδιασμό. Είναι εξοπλισμένος με μία πρακτική λειτουργία WPS που βοηθά το χρήστη στην εγκατάστασή του και με την οποία λαμβάνει τα δεδομένα διαμόρφωσης από τον router με το πάτημα ενός κουμπιού. Οdevolo WiFi Repeater ac παρέχει επιπλέον θύρα και Gigabit LAN για σύνδεση διαφόρων συσκευών στο Internet, όπως PCs, streaming boxes και κονσόλες παιχνιδιών ακόμη και όταν αυτές δεν διαθέτουν ικανότητα ασύρματης σύνδεσης. Ιδανικός λοιπόν «σύντροφος» για το παιδί που παίζει στο δωμάτιο του.

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ο προτεινόμενες τιμές λιανικής για το devolo dLAN 550+ WiFi διατίθεται στην τιμή των 89,90 ευρώ και το 550+ WiFi StarterPack κοστίζει 99,90 ευρώ.devolo dLAN® 1200+ ή dLAN® 1200+ WiFi ac starter kit είναι αντίστοιχα 139.90 ευρώ και 169,90 ευρώ και για τους μεμονωμένους προσαρμογείς 74,90 ευρώ και 129,90 ευρώ αντίστοιχα. Ο devolo WiFi Repeater ac έχει προτεινόμενη λιανική τιμή των 69.90 ευρώ. Όλα τα προϊόντα devolo καλύπτονται από τριετή εγγύηση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα των προϊόντων devolo, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.devolo.gr

image_pdfimage_print

Tagged