Η devolo στο 18ο συνέδριο InfoCom World 2016

Η devolo ηγέτιδα στην αγορά των λύσεων Powerline, συμμετέχει στο 18ο συνέδριο InfoCom World παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το πλήρες χαρτοφυλάκιο των λύσεων dLAN® Poweline, αλλά και τις λύσεις devolo Home Control. Η τεχνολογία dLAN στην οποία βασίζονται οι λύσεις της devolo, αποσκοπεί στην απλή, γρήγορη και ασφαλή μετάδοση δεδομένων μέσω του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος.

Το InfoCom World είναι ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, στο οποίο συμμετέχουν στελέχη της ψηφιακής αγοράς, καθώς και όσοι χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα εργαλεία και τις υπηρεσίες, που σχετίζονται με τη νέα γενιά δικτύων. Το κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου είναι Digital Economy: The Highway of NGN, συνδυάζοντας τις δικτυακές υπηρεσίες με την επιχειρηματικότητα του μέλλοντος.

Internet από την πρίζα; Ναι, με την devolo είναι τόσο εύκολο!

Τα προϊόντα devolo είναι υψηλής ποιότητας κατασκευής, διακρίνονται για την ευκολία χρήσης τους, είναι ευέλικτα και προσαρμόσιμα στις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη, ενώ είναι και οικονομικά. Η εγκατάσταση και λειτουργία τους δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις και ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά, δημιουργώντας στη στιγμή ένα οικιακό δίκτυο, είτε ασύρματα, είτε μέσω καλωδίου LAN. Οι υψηλοί ρυθμοί μετάδοσης δεδομένων αλλά και η σταθερότητα μετάδοσης των προσαρμογέων devolo βασίζονται σε πρωτοποριακές τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η εταιρεία, όπως η range+, που χρησιμοποιεί εκτός από την φάση και τον ουδέτερο και τη γείωση του ηλεκτρικού καλωδίου για τη μεταφορά δεδομένων, εξασφαλίζοντας υπεροχή έναντι των συμβατικών προσαμογέων της αγοράς, τόσο σε κάλυψη και σταθερότητα όσο και σε επιδόσεις. Από την άλλη η τεχνολογία devolo WiFi Move φέρνει απεριόριστη διαδικτυακή ελευθερία σε κάθε χώρο, αφού καθιστά δυνατή τη λειτουργία πολλαπλών σημείων πρόσβασης WLAN σε όλο το σπίτι. Με την devolo όλα γίνονται απλά αφού η εγκατάσταση και λειτουργία ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά. Βγάζουμε τον πρώτο προσαρμογέα devolo dLAN® από τη συσκευασία και τον τοποθετούμε σε μια ελεύθερη πρίζα κοντά στον router, έτσι ώστε να τον συνδέσουμε με αυτόν μέσω του καλωδίου Ethernet. Στη συνέχεια τοποθετούμε το δεύτερο προσαρμογέα σε μια ελεύθερη πρίζα στο χώρο που θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στο Internet. H γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Internet από την πρίζα είναι έτοιμη σε 5 λεπτά και σε κάθε χώρο του σπιτιού, από το υπόγειο play room μέχρι τη σοφίτα, αφού οι προσαρμογείς devolo, χρησιμοποιούν τη γραμμή ρεύματος σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου και ως εκ τούτου μετατρέπουν κάθε πρίζα σε ένα σημείο πρόσβασης στο Internet. Συσκευές όπως smartphones, tablets ή notebooks συνδέονται αυτόματα στον επόμενο ισχυρό πομπό και όλοι απολαμβάνουν ισχυρό ασύρματο σήμα ενώ αξιοποιούν στο έπακρο όλες τις δυνατότητες των συσκευών τους.

Η devolo δε θα μπορούσε παρά να έχει ενεργό ρόλο στο συνέδριο πέραν από τη συμμετοχή της, υποστηρίζοντας το InfoCom World 2016 ως χορηγός του, αλλά και με τη συμμετοχή στην ενότητα του Digital Marketing και Business Transformation. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συνέδριο, ο κος Πέτρος Κοντζίνος θα συμμετέχει στο round table της 2ης ενότητας Business Transformation μεταξύ 14:45 – 16:30.

Τόσο η έκθεση, όσο και τα round tables, θα πραγματοποιηθούν στις 2 Νοεμβρίου 2016, στους χώρους του ξενοδοχείου Divani Caravel Hotel (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα). Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ενημερωθείτε και από την επίσημη σελίδα του συνεδρίου: InfoCom World 2016