2310716172 info@greekinformatics.gr

Ξεκίνησε το Oracle OpenWorld 2016 και παρέχει την απόλυτη εμπειρία Cloud

GreekInformatics Εκδηλώσεις Ξεκίνησε το Oracle OpenWorld 2016 και παρέχει την απόλυτη εμπειρία Cloud

Εκδηλώσεις

Ξεκίνησε το Oracle OpenWorld 2016 και παρέχει την απόλυτη εμπειρία Cloud

image_pdfimage_print

Η Oracle υποδέχεται χιλιάδες πελάτες, εκατοντάδες συνεργάτες και εκατομμύρια εικονικούς συμμετέχοντες από περισσότερες από 141 χώρες στο Oracle OpenWorld 2016, την απόλυτη εμπειρία cloud , που διοργανώνεται φέτος 18 – 22 Σεπτεμβρίου και φέρνει σε επαφή κορυφαίους ειδικούς τεχνολογίας, πρόσωπα με ηγετική θέση παγκοσμίως και φορείς καινοτομίας, για να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με το μέλλον της τεχνολογίας και την επίπτωσή της στον τρόπο με τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε. Στην εκδήλωση πρωτοστατούν δυναμικοί οραματιστές, από λαμπρούς εκπροσώπους της καινοτόμου σκέψης, όπως ο διακεκριμένος συγγραφέας και εκπαιδευτικός Adam Grant, μέχρι πασίγνωστους οικονομολόγους, όπως ο Mark Zandi της Moody’s, καθώς και οι αναλυτές βασικών πολιτικών στρατηγικών Stephanie Cutter και Mike Murphy.

Χθες το βράδυ, ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και Chief Technology Officer της Oracle, στην πρώτη κεντρική του ομιλία αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι καινοτομίες της Oracle μεταμορφώνουν το εταιρικό cloud και παρουσίασε τα κύρια σημεία του οράματός του για το μέλλον της Πληροφορικής. Καθ’ όλη την εβδομάδα, ο Ellison, οι CEO της Oracle Safra Catz και Mark Hurd και ο Thomas Kurian, President of Product Development της Oracle, θα συμμετέχουν σε συζητήσεις σχετικά με τα πιο κρίσιμα σημερινά θέματα, μαζί με μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα στους τομείς της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων.

Η Judy Sim, Oracle Chief Marketing Officer, δήλωσε: «Το Oracle OpenWorld 2016 εστιάζεται στην επιτυχία των πελατών μας. Η προσέγγιση που εφαρμόζουμε υπαγορεύει πάντοτε να βάζουμε τους συμμετέχοντες σε πρώτη προτεραιότητα, ώστε να εξασφαλίζουμε ότι κάθε στοιχείο του συνεδρίου προσφέρει εκμάθηση, ενισχύει τη δικτύωση, προωθεί την καινοτομία και συνενώνει τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.»

Για να μάθετε και να εξερευνήσετε:

 • Συνεδρίες: μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2.240 συνεδρίες τις οποίες παρουσιάζουν 2.054 ομιλητές από εταιρείες πελατών και συνεργατών, 400 επιδείξεις από την Oracle, καθώς και εκατοντάδες εκθέσεις από συνεργάτες και πελάτες.
 • Βασικές παρουσιάσεις Oracle:
  • Κυριακή, 5 μμ PST  – Ο Larry Ellison, Executive Chairman και Chief Technology Officer της Oracle, άνοιξε τις συζητήσεις με το μέλλον του Oracle Cloud.
  • Δευτέρα, 9:15 πμ. PST – Ο Mark Hurd, CEO της Oracle, παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει το μέλλον της τεχνολογίας και τον κόσμο του αύριο, και συζητά με ηγετικά στελέχη από κορυφαίες εταιρείες-πελάτες της Oracle, όπως η Joanna Fielding, Chief Financial Officer της HSBC Technology and Services και ο Patrick Benson, Chief Information Officer της ClubCorp
 • Τρίτη, 8:30 πμ. PST – Ο Thomas Kurian, President of Product Development της Oracle, παρουσιάζει τις πρόσφατες καινοτομίες των λύσεων της Oracle όσον αφορά στην υποδομή, τις πλατφόρμες, τις εφαρμογές και τα δεδομένα.
 • Τρίτη, 1:30 μμ. PST – Ο Larry Ellison επιστρέφει στην κύρια αίθουσα για να μιλήσει για το μέλλον των λύσεων cloud όσον αφορά στη βάση δεδομένων και στην υποδομή.
 • Τετάρτη, 9:15 πμ. PST – Ο John Fowler, Executive Vice President, Oracle Systems, συντονίζει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνεδρία σχετικά με τις πλατφόρμες βάσης δεδομένων του μέλλοντος, στην οποία συμμετέχουν οι Juan Loaiza, Senior Vice President, Oracle Systems Technology, και ο David Donatelli, Oracle Executive Vice President.
 • Βασικές παρουσιάσεις από Συνεργάτες της Oracle:
  • Κυριακή, 5:15 μμ. – 6:00 μμ. PST – Η Diane Bryant, Executive Vice President και General Manager, Data Center Group της Intel, περιγράφει τις τεχνολογικές καινοτομίες που δημιουργεί η Intel, η Oracle και οι συνεργάτες της Oracle για να φέρουν στην αγορά το επόμενο κύμα επιχειρηματικών ευκαιριών.
  • Τρίτη, 8:30 πμ. – 9:15 πμ PST – Ο Bhanu Murthy B.M., President και Chief Operating Officer της Wipro, περιγράφει σε γενικές γραμμές τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες που βασίζονται στο cloud δημιουργούν αξία και κερδίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη νέα ψηφιακή οικονομία.
  • Τρίτη, 1:30 μμ. – 2:15 μμ PST – Ο Dr. Vishal Sikka, Chief Executive Officer, Infosys, παρουσιάζει τις σκέψεις του για το πώς μπορούν οι ηγέτες των επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να ενισχύσουν την ευελιξία και να δημιουργήσουν νέους τύπους αξίας για τις εταιρείες και τους μετόχους τους.
 • Oracle Leader’s Circle: Μάθετε από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς, οικονομολόγους, πολιτικούς επιστήμονες και ανθρώπους που επηρεάζουν τη διαμόρφωση απόψεων στον κλάδο, σε αυτό το συναρπαστικό διήμερο πρόγραμμα για στελέχη, που συντονίζουν οι CEO της Oracle Safra Catz και Mark Hurd.
 • Inclusive Leadership Summit: Ενημερωθείτε από στελέχη και ανθρώπους που επηρεάζουν τη διαμόρφωση απόψεων στον κλάδο για φλέγοντα σημερινά θέματα. Συμμετέχει η Billie Jean King, πρωτοπόρος σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης, που μοιράζεται προσωπικές απόψεις σχετικά με το πώς η Ηγεσία της Συμπερίληψης (Inclusive Leadership) ενισχύει το βαθμό εμπλοκής των εργαζόμενων και αυξάνει την καινοτομία.
 • Collective Learning Pilot: Διαδραστικές συνεδρίες που έχουν επανασχεδιαστεί από το Project Zero του Harvard Graduate School of Education, στο οποίο χρησιμοποιείται η συζήτηση, οι προσωπικές εμπειρίες και η κοινοποίηση πληροφοριών για να επιλυθούν σε περιβάλλον κοινότητας οι επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συμμετέχοντες.
 • Design Realization Garage του Oracle Education Foundation: Αναδείξτε τη δημιουργικότητά σας μέσα από πρακτικές συνεδρίες συντονιζόμενες από σπουδαστές και παρακολουθήστε σπουδαστές του Design Tech High School (d.tech) να επιδεικνύουν πρωτότυπα τεχνολογίας που έχουν δημιουργήσει στα εργαστήρια του Oracle Education Foundation.

Για να υποστηρίξετε την κοινότητα και το περιβάλλον:

 • Βιωσιμότητα και προσφορά: Μια νέα οπτική γωνία πάνω στα τρόφιμα και τα ποτά, απολαμβάνοντας, παράλληλα, τοπικές, οργανικές, υγιεινές διατροφικές επιλογές. Το 80% των τροφίμων στο Oracle OpenWorld προέρχεται από βιώσιμες μεθόδους παραγωγής και προετοιμάζεται σε μια ακτίνα μικρότερη των 160 χιλιομέτρων από τη Howard Street. Καθ’ όλη την εβδομάδα της εκδήλωσης, η Oracle θα δωρίσει 7.275 γεύματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του Σαν Φρανσίσκο.
 • Plant a Billion Trees: Μάθετε πώς ο οργανισμός The Nature Conservancy και η Oracle σώζουν δάση μέσα από δωρεές για το φύτεμα δέντρων στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία και την Κίνα, τα οποία θα κατακρατήσουν 290 χιλιάδες μετρικούς τόνους άνθρακα. Η Oracle θα δωρίσει 1 εκατ. δολάρια μέσα στα επόμενα 4 χρόνια.
 • JavaOne4Kids: Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα πρωτοποριακό παιδικό εργαστήριο που οργανώνεται από το Oracle Academy και θα εμπνεύσει την επόμενη γενιά συντακτών κώδικα και προγραμματιστών.
 • Εκπαίδευση: Μπορείτε να συμμετάσχετε σε κάποια από τις πολλές εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του συνεδρίου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευση της Oracle για την εκπαίδευση, αξίας 4 εκατ. δολαρίων ετησίως, και τη θετική της επίπτωση σε περισσότερους από 3 εκατ. σπουδαστές σε 110 χώρες κάθε χρόνο, μέσω των Oracle Academy, Oracle Giving και Oracle Education Foundation.

 

Για να συνδεθείτε και να παίξετε:

 • ORACLE TEAM USA: Συναντήστε τους πρωταθλητές ιστιοπλόους του America’s Cup στο Oracle Cloud Plaza της Howard Street και μάθετε πώς η τεχνολογία της Oracle βοηθάει την ομάδα να υπερασπιστεί για δεύτερη φορά τον τίτλο της στο 35ο America’s Cup στις Βερμούδες.
 • Το Café της Howard: Κρατήστε θέσεις για συναντήσεις, χαλάρωση, δικτύωση και περισυλλογή.
 • Συναυλίες: Δείτε την Gwen Stefani και τον Sting, καλλιτέχνες με κορυφαίες πωλήσεις, και γιορτάστε μαζί με πελάτες και συνεργάτες της Oracle στο Appreciation event της Oracle στο AT&T Park. Δείτε, επίσης, το συγκρότημα των American Authors να ανοίγουν την εβδομάδα του Oracle OpenWorld σε μια ειδική εμφάνιση – υποδοχή στο Oracle Cloud Plaza της Howard Street.

Μετά από το Oracle OpenWorld, θα ξεκινήσει η σειρά εκδηλώσεων Oracle Cloud Days διάρκειας 3 μηνών σε 60 πόλεις, όπου θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες της καινοτομίας που βασίζεται στα δεδομένα και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σχετικές Ιστοσελίδες

image_pdfimage_print

Tagged