2310716172 info@greekinformatics.gr

Mε devolo στη σέντρα για Champion League με τέλειο streaming

GreekInformatics Hardware Mε devolo στη σέντρα για Champion League με τέλειο streaming

Hardware

Mε devolo στη σέντρα για Champion League με τέλειο streaming

image_pdfimage_print

Στη σέντρα με την devolo

Έφτασε και πάλι η ώρα να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας ποδοσφαιρικούς αγώνες, καθώς το Champions League είναι προ των πυλών. Όσοι όμως δεν μπορέσουν να βρεθούν στα γήπεδα, θα απολαύσουν μέσω streaming τους αγώνες. Για αδιάλειπτο streaming χρειάζεται καλή σύνδεση στο Internet, αλλιώς η απόλαυση του αγώνα θα μείνει μόνο μία επιθυμία. Για το σκοπό αυτό φροντίζουν οι dLAN® Powerline-Adapters της devolo, αλλά και το νέο devolo GigaGate που φέρνουν το ταχύτατο Internet σε κάθε χώρο του σπιτιού και κάθε συσκευή: smart-TVs, tablets, notebooks και smartphones.

 

Ανταγωνισμός επιδόσεων από “κορυφαίους παίχτες”

Η καλύτερη λύση για ένα ολοκληρωμένο ασύρματο δίκτυο, το οποίο θα  καλύψει τη μέγιστη δυνατή  περιοχή στο σπίτι είναι το dLAN 1200+ WiFi ac Powerline Kit. Δεν πτοείται από τοίχους και άλλα εμπόδια, χάρη στη μετάδοση δεδομένων μέσω της γραμμής ρεύματος. Ο βασικός προσαρμογέας είναι εξοπλισμένος με δύο θύρες Gigabit Ethernet και ενσωματωμένη πρίζα ενώ είναι εξαιρετικά ευέλικτος αλλά και πρωταθλητής στην ταχύτητα, χάρη στο πρότυπο WiFi ac.

Το devolo GigaGate Bridge, από την άλλη, είναι o “οργανωτικός παίχτης” που είναι έτοιμος να μοιράσει τη “μπάλα” σε διάφορες συσκευές και να τις βάλει στο παιχνίδι! Προσφέρει Internet υψηλής ταχύτητας ακριβώς εκεί που το έχετε ανάγκη και δημιουργεί στοχευμένη και υψηλής απόδοσης σύνδεση στη multimedia γωνιά του σπιτιού. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ταχύτατη,  point-to-point σύνδεση για γωνιές multimedia όπου πολλαπλές συσκευές συνδέονται με καλώδια LAN έτσι ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές και αξιόπιστες ταχύτητες.

Η συσκευή, υποστηρίζει πολλά δωμάτια χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού αν χρειαστεί, μπορούν να συνδεθούν επιπλέον μεμονωμένοι δορυφόροι (έως και οκτώ σε μία βάση). Το GigaGate είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη γρήγορη εγκατάσταση συνδέσεων point-to-point για εφαρμογές πολυμέσων state-of-the-art.

 

Εγκατάσταση: Πιο γρήγορη και από τον Μέσι!

Ο Μέσι, ο Ρονάλντο και οι υπόλοιποι μεγάλοι αστέρες είναι πανέτοιμοι για τα μεγάλα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που αναμένουμε στο επερχόμενο Champions League. Έτσι και τα devolo δηλώνουν παρόν σαν τους μεγάλους αστέρες και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή, αυτήν της εγκατάστασής τους.

Στα powerline προϊόντα της devolo, η εγκατάσταση είναι παιχνιδάκι, καθώς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε τον πρώτο προσαρμογέα στην πρίζα και να τον συνδέσουμε με τον router, έχοντας ήδη ολοκληρώσει το πρώτο βήμα. Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσουμε τον δεύτερο προσαρμογέα και η διαδικασία εγκατάστασης έχει ολοκληρωθεί. Η σύνδεση στο Internet είναι πλέον άμεσα διαθέσιμη εκεί που τη χρειαζόμαστε, χάρη στους προσαρμογείς devolo dLAN®.

Το νεότευκτο τώρα devolo GigaGate Starter Kit αποτελείται από δύο στοιχεία: τη βάση και το δορυφόρο. Η βάση συνδέεται με τον router, μέσω ενός δικτυακού καλωδίου. Χρησιμοποιώντας WiFi υψηλής ταχύτητας στη ζώνη των 5GHz, η βάση συνδέεται αυτόματα με το δορυφόρο μέσω beamforming. Η μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης μεταξύ βάσης και δορυφόρου, είναι 2 Gbps και η επικοινωνία μεταξύ τους πραγματοποιείται κρυπτογραφημένα μέσω WPA2 (AES128-bit).  Οι δύο συσκευές του Starter Kit είναι έτοιμες προς χρήση με μία απλή εγκατάσταση και άμεση λειτουργία.

 

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Όποιος λοιπόν έχει δοκιμάσει τους προσαρμογείς devolo μία φορά, ξέρει ότι ξεχωρίζουν τόσο για την ταχύτητα όσο και τη σταθερά κορυφαία απόδοσή τους. Τα αποτελέσματα αυτά διαφαίνονται ξεκάθαρα και από τις στατιστικές που είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές: Εύρος ζώνης έως και 1.200 Mbps μέσω της γραμμής ρεύματος και κάλυψη έως 400 μέτρα. Επιπλέον, το ταχύτατο πρότυπο WiFi ac και πολλά κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αλλά και μοναδικές τεχνολογίες διακρίνουν τον κορυφαίο προσαρμογέα devolo dLAN® 1200+ WiFi ac.

Ο προτεινόμενες τιμές λιανικής για το devolo dLAN® 1200+ WiFiac starter kit είναι 169,90 ευρώ.

Το devolo GigaGate Starter Kit (μία βάση και έναν δορυφόρο) διατίθεται στα 229.90 ευρώ (προτεινόμενη λιανική). Μεμονωμένοι δορυφόροι, διατίθενται με προτεινόμενη λιανική τιμή 139.90 ευρώ. Η devolo παρέχει εγγύηση τριών ετών, για όλα τα εξαρτήματα. Πρόσθετες πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.devolo.com/gr/Products/devolo-GigaGate

Τα προϊόντα devolo, είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα όπου πωλούνται τα προϊόντα devolo (http://www.devolo.com/gr/Where-to-Buy).

Η devolo παρέχει εγγύηση τριών ετών, σε όλα τα προϊόντα της. Πρόσθετες πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.devolo.gr

image_pdfimage_print

Tagged