2310716172 info@greekinformatics.gr

To HackInnow 2017 επιστρέφει 1-2 Δεκεμβρίου – Δηλώστε συμμετοχή!

GreekInformatics Εκδηλώσεις To HackInnow 2017 επιστρέφει 1-2 Δεκεμβρίου – Δηλώστε συμμετοχή!

Εκδηλώσεις

To HackInnow 2017 επιστρέφει 1-2 Δεκεμβρίου – Δηλώστε συμμετοχή!

image_pdfimage_print

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Groupama Ασφαλιστική και το Corallia του ΕΚ Αθηνά διοργανώνουν το διαγωνισμό ανοικτής καινοτομίας HackInnow με στόχο τη δημιουργία νέων τεχνολογιών, εφαρμογών, πλατφορμών και διαδικασιών που θα επιτρέψουν την αναβάθμιση των εργαλείων και μεθόδων που εφαρμόζονται σήμερα στην ιδιωτική ασφάλιση και την προσφορά βελτιωμένων υπηρεσιών και εμπειριών στους πολίτες. Η διαγωνιστική διαδικασία του HackInnow 2017 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2η Δεκεμβρίου στο campus του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος στην Αγ. Παρασκευή.

Στο HackInnow 2017 μπορούν να λάβουν μέρος άτομα από 18 ετών και άνω, με οποιοδήποτε επίπεδο εκπαίδευσης και από οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο χωρίς κανένα περιορισμό. Απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές, νέους επιστήμονες, επαγγελματίες από τον ασφαλιστικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, προγραμματιστές, μηχανικούς, γιατρούς, αναλυτές, σχεδιαστές, οικονομολόγους, στελέχη επικοινωνίας, marketing, entrepreneurs-to-be κ.ά., καθώς και σε λάτρεις των νέων τεχνολογιών και σε όσους ενθουσιάζονται με την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων, λύσεων, εφαρμογών, μεθόδων και νέων επιχειρηματικών μοντέλων. H συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα μια από τις προκλήσεις αιχμής, που θέτει κάθε χρόνο το HackInnow, αυτή που τους ενθουσιάζει και με την καθοδήγηση διακεκριμένων μεντόρων να δημιουργήσουν τη δική τους ανατρεπτική πρόταση στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Οι διεργασίες του HackInnow 2017 κορυφώνονται στο διαγωνιστικό τμήμα στις 1-2 Δεκεμβρίου, ξεκινούν όμως νωρίτερα με το Warmup τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, το οποίο θα συμβάλει στο χτίσιμο ισχυρότερων ομάδων και στην καλύτερη κατανόηση των προκλήσεων του HackInnow 2017, και συνεχίζουν και μετά το πέρας της διαγωνιστικής διαδικασίας με την διερεύνηση συνεργασιών με τις διακριθείσες ομάδες για την περαιτέρω ωρίμανση και αξιοποίηση των λύσεων που θα αναπτυχθούν.

Το HackInnow θα βραβεύσει τους διακριθέντες με τα εξής βραβεία:

  • Οι τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες του HackInnow 2017 θα λάβουν χρηματικά έπαθλα 3.000€, 2.000€ και 1.000€ αντίστοιχα και μία ατομική συμμετοχή παρακολούθησης του Digital & Social Media Diploma στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.
  • Η ομάδα του HackInnow 2017 με την πιο ώριμη και εμπορικά αξιοποιήσιμη ιδέα, θα έχει την ευκαιρία να παρευρεθεί σε ένα τεχνολογικό event στην Ευρώπη.
  • Όλα τα μέλη των νικητριών ομάδων του HackInnow 2017 θα λάβουν, επίσης, το ασφαλιστικό προϊόν Santé Πρωτοβάθμιας Φροντίδας από τη Groupama Ασφαλιστική.

Το HackInnow είναι μία πρωτοβουλία δυο κορυφαίων οργανισμών, της Groupama Ασφαλιστικής, διακριθείσας ασφαλιστικής εταιρίας στην ελληνική αγορά, μέλος του πολυεθνικού ομίλου Groupama με ιστορία άνω των 100 ετών και του Corallia του Ε.Κ. Αθηνά, θεμέλιου λίθου του οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στη χώρα από το 2005. Πυρήνας της συνεργασίας αποτελεί, αφενός, η διεθνής στρατηγική στόχευση της Groupama για την προώθηση της καινοτομίας στον ασφαλιστικό κλάδο και αφετέρου, η αδιάκοπη προσπάθεια του Corallia για περαιτέρω ενίσχυση της καινοτομίας και της ανάσχεσης του brain drain στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για το HackInnow στη διαδικτυακή διεύθυνση www.HackInnow.gr. Δηλώστε συμμετοχή στον σύνδεσμο. Τονίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει της χρονικής υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής («first-come, first-served») για την κάλυψη των θέσεων του HackInnow.

image_pdfimage_print