2310716172 info@greekinformatics.gr

Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Note8, το Note επόμενης γενιάς

GreekInformatics Technology Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Note8, το Note επόμενης γενιάς

Technology

Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Note8, το Note επόμενης γενιάς

image_pdfimage_print

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παρουσιάζει το Galaxy Note8, το Note επόμενης γενιάς, για  εκείνους που θέλουν να κάνουν μεγαλύτερα πράγματα. Το Galaxy Note8 ενσωματώνει μία μεγαλύτερη Οθόνη Χωρίς Όρια (Infinity), η οποία χωράει άνετα στο ένα χέρι, το S Pen για ακόμα πιο προσωπικούς τρόπους επικοινωνίας και την καλύτερη μέχρι τώρα κάμερα1 smartphone της Samsung για εκπληκτικές φωτογραφίες. Το Galaxy Note8 έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τον τρόπο που οι χρήστες ζουν και χρησιμοποιούν την τεχνολογία σήμερα.

 

«Εκτιμούμε το αστείρευτο πάθος της κοινότητας του Note. Αποτελούν μία συνεχή έμπνευση για εμάς και εμείς σχεδιάσαμε το νέο Note γι’ αυτούς», δήλωσε ο DJ Koh, πρόεδρος του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Από την Οθόνη Χωρίς Όρια έως το ακόμα πιο έξυπνο S Pen και την πιο ισχυρή διπλή κάμερα, το Galaxy Note8 επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν πράγματα, που ποτέ μέχρι τώρα δεν θεωρούσαν εφικτά».

 

Όσοι προπαραγγείλουν το νέο Galaxy Note8 μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung θα λαμβάνουν δωρεάν ένα Samsung DeX2. Το DeX προσφέρει εμπειρία όμοια με υπολογιστή, καθώς επιστρέπει στο smartphone να συνδεθεί με μόνιτορ, πληκτρολόγιο και ποντίκι. Με το Samsung DeX, οι χρήστες μπορούν να διορθώσουν αρχεία, να προβάλλουν παρουσιάσεις, να παίξουν παιχνίδια και να συνδεθούν με φίλους, για να απολαύσουν περιεχόμενο απευθείας από το Galaxy Note8 σε μεγαλύτερη οθόνη. Με το Galaxy Note8 και το Samsung DeX, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους ένα νέο, ακόμα πιο απλό και εύχρηστο περιβάλλον. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές και να διαχειρίζονται πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα, ακόμα πιο εύκολα. Επίσης, έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ οικοσύστημα εφαρμογών και υπηρεσιών με έμφαση τόσο την παραγωγικότητα όσο και τη διασκέδαση.

 

Η Samsung παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά Note το 2011. Από τότε το Note έχει αποκτήσει κοινό που έχει αγκαλιάσει με ενθουσιασμό τη συσκευή, χάρη στις δυνατότητες της οθόνης του και το S Pen. Σύμφωνα με έρευνα αγοράς της Samsung3 85% των χρηστών του Note δηλώνουν ότι είναι περήφανοι να επιδεικνύουν τη συσκευή τους και το προτείνουν σε φίλους, ενώ το 75% δηλώνει ότι είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχαν ποτέ.
Απόλαυσε και κάνε περισσότερα στην Οθόνη Χωρίς Όρια

Το Galaxy Note8 διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη, που είχε μία Note συσκευή έως τώρα. Η 6.3’’ Quad HD+ Super AMOLED οθόνη χωρίς όρια σας επιτρέπει να δείτε περισσότερα και να «σκρολάρετε» λιγότερο. Το Galaxy Note8 σας δίνει περισσότερο χώρο για να παρακολουθήσετε, να διαβάσετε και να σχεδιάσετε – καθιστώντας το ως το απόλυτο multitasking smartphone.

 

Οι χρήστες του Note έχουν από καιρό τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα με το Multi Window. Με το Galaxy Note8, η νέα λειτουργία App Pair σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο ζεύγος εφαρμογών στο κυρτό πάνελ και ταυτόχρονα να ανοίξετε δύο εφαρμογές με ευκολία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video, καθώς στέλνετε μηνύματα στους φίλους σας ή να συμμετέχετε σε ένα conference call με το νούμερο και την agenda μπροστά σας.

 

Ένας νέος τρόπος για να επικοινωνείς με το S Pen

Από την πρώτη παρουσίασή του, το S Pen αποτελεί ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του Note. Με το Galaxy Note8, το ενισχυμένο S Pen «ξεκλειδώνει» εντελώς νέους τρόπους για να γράψετε, να σχεδιάσετε και να αλληλοεπιδράσετε με το τηλέφωνο, καθώς και να επικοινωνήσετε με φίλους. Διαθέτει ακόμα πιο λεπτή μύτη, βελτιωμένη ευαισθησία πίεσης4, και λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να εκφράσουν τους εαυτούς τους με τέτοιο τρόπο που καμία άλλη γραφίδα ή smartphone δεν έχει προσφέρει.

 

Όταν η επικοινωνία μέσω κειμένου δεν αρκεί, το Live Μήνυμα σας επιτρέπει να αποκαλύψετε τη μοναδική σας προσωπικότητα και να πείτε εκφραστικές ιστορίες. Με το Galaxy Note8 μπορείτε πλέον να μοιραστείτε κινούμενα κείμενα ή σχέδια σε όλες τις πλατφόρμες που υποστηρίζουν κινούμενα GIFs (AGIF). Το S Pen φέρνει ένα εντελώς νέο τρόπο επικοινωνίας, που δίνει ζωή στα μηνύματά σας.

 

Η Always On οθόνη επιτρέπει στους Galaxy χρήστες να παραμείνουν ενημερωμένοι για τις ειδοποιήσεις τους, χωρίς να ξεκλειδώσουν το κινητό τους. Με το Galaxy Note8 αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Η λειτουργία Screen off memo σας επιτρέπει να κρατήσετε έως και εκατό σελίδες σημειώσεων, μόλις αφαιρέσετε το S Pen, να καρφιτσώσετε σημειώσεις στην Always On οθόνη και να κάνετε αλλαγές απευθείας στην οθόνη αυτή.

 

Για ταξίδια στο εξωτερικό ή για έναν ιστότοπο σε ξένη γλώσσα, η βελτιωμένη λειτουργία S Pen Translate σας επιτρέπει να μετακινηθείτε πάνω από το κείμενο για γρήγορη μετάφραση, όχι μόνο μεμονωμένων λέξεων, αλλά ολόκληρων προτάσεων σε 71 γλώσσες. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης μετατροπής μονάδων και νομισμάτων.

 

Καλύτερες φωτογραφίες με το Galaxy Note8, χάρη στην καλύτερη – της κατηγορίας της – κάμερα

Η κάμερα είναι ένα από τα βασικά κριτήρια αγοράς ενός smartphone. Η Samsung θέτει τα πρότυπα για τις κάμερες των smartphones και με το Galaxy Note8 παρουσιάζουμε την πιο ισχυρή smartphone κάμερα έως σήμερα.

 

Το Galaxy Note8 έχει εξοπλιστεί με δύο  οπίσθιες κάμερες 12MP, με οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) τόσο στον ευρυγώνιο φακό όσο και στον τηλεφακό. Είτε εξερευνείτε μία νέα πόλη είτε τρέχετε γύρω από την αυλή σας, το OIS σας επιτρέπει να τραβήξετε πιο ευκρινείς φωτογραφίες.

 

Για ακόμα πιο προηγμένη λήψη φωτογραφιών, η λειτουργία Live Focus του Galaxy Note8 σας επιτρέπει να ελέγχετε το βάθος πεδίου, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την επιλογή bokeh σε λειτουργία preview και αφού έχετε τραβήξει τη φωτογραφία.

 

Στη λειτουργία Dual Capture και οι δύο οπίσθιες κάμερες τραβούν δύο φωτογραφίες ταυτόχρονα και σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε και τις δύο φωτογραφίες – μία κοντινή λήψη από τον τηλεφακό και μία ευρυγώνια λήψη, που δείχνει ολόκληρο το φόντο.

 

Ο ευρυγώνιος φακός διαθέτει αισθητήρα Dual Pixel με γρήγορο Auto Focus, με αποτέλεσμα να μπορείτε να τραβάτε πιο ευκρινείς και καθαρές λήψεις, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, το Galaxy Note8 διαθέτει μία κορυφαία 8MP Smart Auto Focus εμπρόσθια κάμερα, για ευκρινείς selfies και video chats.

 

Ένας γαλαξίας λειτουργιών και υπηρεσιών

Το Galaxy Note8 στηρίχτηκε στην κληρονομία των Galaxy – ένα εύρος από μοναδικές λειτουργίες και δυνατότητες, που μαζί έχουν επανακαθορίσει τη mobile εμπειρία:

 

  • Ανθεκτικό σε νερό και σκόνη: Πριν από τέσσερα χρόνια, η Samsung παρουσίασε την πρώτη Galaxy συσκευή, ανθεκτική στο νερό. Σήμερα, μπορείτε να πάρετε το Note σας σχεδόν παντού, χάρη στην ανθεκτικότητα της συσκευής και του S Pen στο νερό και στη σκόνη (IP685). Μπορείτε να γράψετε ακόμα και όταν η οθόνη είναι βρεγμένη.
  • Γρήγορη ασύρματη φόρτιση: Δύο χρόνια πριν παρουσιάσαμε την πρώτη Galaxy συσκευή με ασύρματη φόρτιση. Το Galaxy Note8 υποστηρίζει τις πλέον προηγμένες δυνατότητες ασύρματης φόρτισης, ώστε να μπορείτε να φορτίσετε γρήγορα και άνετα6 το κινητό σας, χωρίς την ακαταστασία γύρω από τις θύρες ή τα καλώδια.
  • Ασφάλεια: Το Galaxy Note8 προσφέρει πολλές επιλογές βιομετρικών πιστοποιήσεων – συμπεριλαμβανομένης της σάρωσης ίριδας και του δακτυλικού αποτυπώματος. Το Samsung Knox7 προσφέρει ασφάλεια στο hardware και σε επίπεδα λογισμικού και με το Secure Folder, μπορείτε να διατηρείτε ξεχωριστά τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας δεδομένα.
  • Ισχυρή απόδοση: Με 6GB RAM, 10nm επεξεργαστή και επεκτάσιμη μνήμη (έως και 256GB), έχετε τη δύναμη που χρειάζεστε για κάνετε αναζητήσεις στο ίντερνετ, να κάνετε stream, να παίξετε παιχνίδια και να κάνετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα.
  • Καινοτόμες mobile εμπειρίες: To Samsung DeX προσφέρει desktop εμπειρία, που τροφοδοτείται από το κινητό σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στη συσκευή, να κάνετε δουλειά εν κινήσει και να χρησιμοποιήσετε το Samsung DeX, όταν χρειάζεστε μία ακόμα μεγαλύτερη οθόνη. Το Galaxy Note8 περιλαμβάνει το Bixby8, έναν πιο έξυπνο τρόπο για να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας – μαθαίνει από εσάς, βελτιώνεται μέσα στο χρόνο και σας βοηθάει να κάνετε περισσότερα.

 

Mobile απόδοση, παραγωγικότητα και ασφάλεια για επιχειρήσεις

Το Galaxy Note8 φέρνει την επιχειρηματική καινοτομία στο επόμενο επίπεδο με προηγμένες λειτουργίες που βελτιώνουν την απόδοση, την παραγωγικότητα και την ασφάλεια για ένα εύρος βιομηχανιών, απλοποιώντας τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η δουλειά:

  • Ενισχυμένο S Pen για εργασία: Το S Pen επιτρέπει στους επαγγελματίες να κάνουν όσα δεν τους επιτρέπουν τα άλλα smartphones, όπως διακριτική λήψη σημειώσεων στη λειτουργία Screen off memo ή γρήγορα σχόλια σε έγγραφα και φωτογραφίες.
  • Έλεγχος πιστοποίησης χωρίς επαφή: Το Galaxy Note8 προσφέρει δυνατότητα σάρωσης ίριδας για επαγγελματίες – για παράδειγμα οι επαγγελματίες του χώρου της υγείας, των κατασκευών ή της δημόσιας ασφάλειας, οι οποίοι μπορεί να βρεθούν σε θέση, όπου θα χρειαστεί να ξεκλειδώσουν τα τηλέφωνά τους χωρίς να σαρώσουν το δακτυλικό τους αποτύπωμα.
  • Ενισχυμένες δυνατότητες του DeX: Το Galaxy Note8 αξιοποιεί το Samsung DeX για όσους χρειάζονται να επεκτείνουν απρόσκοπτα την απλή mobile εμπειρία τους σε εμπειρία desktop – είτε βρίσκονται στο γραφείο ή στο σπίτι.

 

Η συνεχής δέσμευσή μας για ασφάλεια

Η Samsung συνεχίζει να τηρεί τη δέσμευσή της να ηγείται της βιομηχανίας στην ασφάλεια της μπαταρίας. Η μπαταρία του Galaxy Note8 έχει περάσει από τον Έλεγχο 8 Σημείων Ασφάλειας της μπαταρίας – τον πιο αυστηρό έλεγχο στη βιομηχανία.

 

«Εργαζόμαστε στενά με τη Samsung για να πραγματοποιήσουμε σημαντική πρόοδο στην επιστήμη της ποιότητας των smartphones και στην αξιολόγηση της ασφάλειας. Ως αποτέλεσμα, το Galaxy Note8 έχει ολοκληρώσει επιτυχώς μια αυστηρή σειρά πρωτοκόλλων δοκιμής συμβατότητας ασφάλειας συσκευών και μπαταριών. Ανυπομονούμε να διατηρήσουμε τη στρατηγική σχέση μας με τη Samsung και να βοηθήσουμε στην ασφάλεια των συσκευών για όλους τους καταναλωτές», δήλωσε ο Sajeev Jesudas, Πρόεδρος της UL International.

 

Το Galaxy Note8 θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Σεπτεμβρίου στα χρώματα: Midnight Black, Orchid Grey, Maple Gold και Deepsea Blue8. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο σε Midnight Black και Maple Gold.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy Note8 μπορείτε να επισκεφτείτε τις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις: http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ή www.samsung.com/galaxy.

 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note8

 

  Galaxy Note8
Οθόνη 6.3-inch Quad HD+ Super AMOLED, 2960×1440 (521ppi)

*Η οθόνη μετρήθηκε διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες

*Η προεπιλεγμένη ανάλυση είναι Full HD+ και μπορεί να αλλάξει σε Quad HD+ (WQHD+) στις Ρυθμίσεις

Κάμερα Οπίσθια: Dual Camera με Dual OIS (Optical Image Stabilization)

– Ευρυγώνιος φακός: 12MP Dual Pixel AF, F1.7, OIS

– Τηλεφακός: 12MP AF, F2.4, OIS

– 2X optical zoom, 10X digital zoom

Εμπρόσθια: 8MP AF, F1.7

Body 162.5 x 74.8 x 8.6mm, 195g, IP68

(S Pen: 5.8 x 4.2 x 108.3mm, 2.8 g, IP68)

*Διαθέτει IP68 πιστοποίηση για ανθεκτικότητα στη σκόνη και στο νερό. Με βάση τις συνθήκες δοκιμής βύθισης σε νερό έως και 1,5 μέτρων και για έως και 30 λεπτά.

AP Octa core (2.3GHz Quad + 1.7GHz Quad), 64bit, 10nm επεξεργαστής

Octa core (2.35GHz Quad + 1.9GHz Quad), 64bit, 10nm επεξεργαστής

*Μπορεί να διαφέρει μεταξύ αγορών και φορέων κινητής τηλεφωνίας

Μνήμη 6GB RAM (LPDDR4), 64GB/128GB/256GB

* Μπορεί να διαφέρει μεταξύ αγορών και φορέων κινητής τηλεφωνίας

* Η μνήμη χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη λόγω της αποθήκευσης του λειτουργικού συστήματος και του λογισμικού που χρησιμοποιείται για τις λειτουργίες  της συσκευής. Η πραγματική μνήμη χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον φορέα και ενδέχεται να αλλάξει μετά τις αναβαθμίσεις του λογισμικού.

Κάρτα SIM Μονή: μία Nano SIM και μία MicroSD (έως και 256GB)

Υβριδική: μία Nano SIM και μία Nano SIM ή μία MicroSD (έως και 256GB)

*Μπορεί να διαφέρει μεταξύ αγορών και φορέων κινητής τηλεφωνίας

Μπαταρία 3,300mAh

Η ασύρματη φόρτιση είναι συμβατή με WPC και PMA

Η γρήγορη φόρτιση είναι συμβατή με QC 2.0

Λειτουργικό Android 7.1.1
Δίκτυο LTE Cat. 16

*Μπορεί να διαφέρει μεταξύ αγορών και φορέων κινητής τηλεφωνίας

Συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM,

Bluetooth® v 5.0 (LE έως και 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

*Η κάλυψη των Galileo και BeiDou μπορεί να είναι περιορισμένη.

Πληρωμές NFC, MST
Αισθητήρες Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος,  Γυροσκόπιο,

Γεωμαγνητικός αισθητήρας, Hall Sensor, Αισθητήρας καρδιακών παλμών, Αισθητήρας εγγύτητας, Αισθητήρας φωτός RGB, Αισθητήρας ίριδας, Αισθητήρας πίεσης

Πιστοποίηση Τύποι κλειδώματος: Pattern, Pin, Κωδικός

Βιομετρικοί τύποι κλειδώματος: Αισθητήρας ίριδας, Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, Αναγνώριση προσώπου

Ήχος MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE
Βίντεο MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

1 Σε σύγκριση με το Galaxy S8 και το Galaxy S8+

2 Ισχύει για προπαραγγελίες μέσα από το «Δίκτυο Συνεργατών» της Samsung Electronics Hellas Α.Ε. (www.samsung.com/gr) που θα πραγματοποιηθούν έως και 14/9/2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία προπαραγγελίας, παράδοσης και παραλαβής των συσκευών, οι πελάτες μπορούν να απευθυνθούν στο συνεργάτη της επιλογής τους.

3 Βάσει μία online έρευνας σε χρήστες smartphones, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Edelman Intelligence μεταξύ 21 Ιουλίου και 2 Αυγούστου 2017 και συμπεριέλαβε 3,949 συνεντεύξεις με κατόχους smartphone ηλικίας 18 και άνω στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη, τη Νότιο Κορέα και την Κίνα.

4Σε σύγκριση με το Galaxy Note5

5 Ανθεκτικό στο νερό έως και 1,5 μέτρων και για έως και 30 λεπτά – ξεπλύνετε τα υπολείμματα και στεγνώστε το αφού βραχεί.   

6 Η γρήγορη φόρτιση απαιτεί Adaptive Fast Charging (AFC) ή Quick Charge 2.0- συμβατό φορτιστή για να λειτουργήσει. Δοκιμές υπό εργαστηριακές συνθήκες. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Η κατανάλωση ενέργειας μπαταρίας εξαρτάται από παράγοντες όπως η διαμόρφωση δικτύου, η ισχύς του σήματος, η θερμοκρασία λειτουργίας, οι επιλεγμένες λειτουργίες, η λειτουργία δόνησης, οι ρυθμίσεις φωτισμού, η χρήση του προγράμματος περιήγησης, η συχνότητα κλήσεων και τα πρότυπα χρήσης φωνής, δεδομένων και άλλων εφαρμογών.

7Το Knox αποτελεί σήμα κατατεθέν για μία Samsung συσκευή η οποία έχει δοκιμαστεί για την ασφάλεια και έχει ειδικά διαμορφωθεί έχοντας κατά νου την επαγγελματική χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Knox συσκευές της Samsung μπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: www.samsung.com/us/knox.

8 Η δυνατότητα λειτουργίας του Bixby μπορεί να διαφέρει ανά χώρα. Οι φωνητικές εντολές αναγνωρίζουν Αγγλικά (U.S.) και Κορεάτικα. Δεν αναγνωρίζονται όλες οι προφορές, διάλεκτοι και εκφράσεις. Η δυνατότητα λειτουργίας μπορεί να διαφέρει ανά χώρα ή ανά φορέα. Οι φωνητικές εντολές λειτουργούν με μια επιλεγμένη, αυξανόμενη λίστα εφαρμογών Samsung και τρίτων κατασκευαστών. Ανατρέξτε στην ενότητα “Εφαρμογές με φωνή” στο Bixby για λίστα συμβατών εφαρμογών.

*Όλες οι λειτουργίες, χαρακτηριστικά, προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες για το προϊόν που παρέχονται στο παρόν έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, αλλά μη περιοριστικών σε αυτά, τα οφέλη, ο σχεδιασμός, τα στοιχεία, η απόδοση, η διαθεσιμότητα και οι δυνατότητες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση ή δέσμευση.

image_pdfimage_print

Tagged