2310716172 info@greekinformatics.gr

Xerox Hellas: Χτίζοντας ένα Καλύτερο Μέλλον

GreekInformatics Διάφορα Xerox Hellas: Χτίζοντας ένα Καλύτερο Μέλλον

Διάφορα

Xerox Hellas: Χτίζοντας ένα Καλύτερο Μέλλον

image_pdfimage_print

Με την ολοκλήρωση της εκστρατείας «Αυθεντικά Χαμόγελα» της Xerox Hellas εξοπλίστηκε και η δεύτερη κινητή μονάδα τροφοδοσίας του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» για παιδιά και πρόσφυγες που βρίσκονται σε ανάγκη. Η Xerox, με την έννοια της προσφοράς στο κέντρο της φιλοσοφίας της, αποτελεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια σταθερό αρωγό του συνολικού έργου του Οργανισμού χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε το Μάιο του 2016, η Xerox Hellas πρόσφερε 3 ευρώ στον Οργανισμό από την πώληση κάθε αυθεντικού αναλωσίμου για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της, ενώ τα ονόματα πολλών εξ’ όσων στήριξαν την προσπάθεια αυτή τυπώθηκαν πάνω στις κινητές μονάδες, σχηματίζοντας ένα αυθεντικό χαμόγελο! Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι εκτός από Χορηγός Υπηρεσιών Τεχνολογίας εκτύπωσης, η Xerox είχε προχωρήσει και σε παροχή Managed Print Services, καλύπτοντας το σύνολο του εκτυπωτικού εξοπλισμού του οργανισμού για διάστημα πέντε (5) ετών, ενώ είχε υποστηρίξει την κινητή μονάδα ενημέρωσης και εκπαίδευσης «Οδυσσέας», όσον αφορά στις εκτυπώσεις των ειδικά σχεδιασμένων ενημερωτικών  φυλλαδίων που διανέμονται στις περιοδείες ανά την Ελλάδα.

Ο κ Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, δήλωσε: «Η υπεύθυνη συμπεριφορά μας ως πολίτες του κόσμου αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της κληρονομιάς μας. Προσφέρουμε τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο ωφέλεια προς την Κοινωνία, το Περιβάλλον και την Οικονομία, δημιουργώντας παράλληλα προστιθέμενη αξία για τους εργαζομένους και τους πελάτες μας». Και συνέχισε τονίζοντας: «Η στήριξή μας προς το ‘Χαμόγελο του παιδιού’ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας στο σημαντικό έργο του. Ειδικά φέτος, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που με την ενέργεια ‘Αυθεντικά Χαμόγελα’ συμβάλαμε στην τροφοδοσία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών παιδιών και προσφύγων σε κάθε γωνιά της χώρας». 

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε: «Η XEROX είναι σταθερός υποστηρικτής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τεχνολογία που διαθέτει καλύπτει το σύνολο των εκτυπωτικών αναγκών του Οδυσσέα, παρέχει Managed Print Services, στηρίζει τις εκτυπωτικές ανάγκες βασικών εκδηλώσεών μας, ενώ προχώρησε και στην εκτύπωση ενός ενημερωτικού και εκπαιδευτικού φυλλαδίου για την Γραμμή SOS 1056 , το οποίο διανέμεται σε όλα τα σχολεία πανελλαδικά. Ωστόσο παράλληλα με τα ανωτέρω η XEROX υλοποίησε την ενέργεια «Αυθεντικά Χαμόγελα» χάρη στην οποία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξόπλισε με εξειδικευμένους ψυκτικούς θαλάμους δύο οχήματά που καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών πανελλαδικά. Ευχαριστούμε από καρδιάς την XEROX για την πολύτιμη συνεισφορά της καθώς και για την αμεσότητα και πάντα θετική της διάθεση να στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και κατ’ επέκταση τα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η πρόσφατη Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας για το 2016  της Xerox παρουσίασε την πρόοδο που έχει κάνει η εταιρεία ώστε να προσφέρει υπηρεσίες τεχνολογίας με υπεύθυνο τρόπο, προστατεύοντας το Περιβάλλον και βοηθώντας παράλληλα τους πελάτες της αλλά και την κοινωνία να απαντούν στις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Από την Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας του 2016 ξεχωρίζουν τα εξής:

  • Προστασία του ΠλανήτηΗ Xerox μείωσε την ενεργειακή κατανάλωση κατά 12% και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά 20% – αυτό σημαίνει 65.000 τόνους ισοδύναμων διοξειδίου του άνθρακα  (CO2e) σε όλες τις εγκαταστάσεις παγκοσμίως.
  • Οι πελάτες στο επίκεντρο: Η Xerox βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες καινοτομίας σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό το οφείλει στους πελάτες της. Παράλληλα, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ανακηρύχθηκε ηγέτιδα στην Έκθεση Magic Quadrant for Managed Print and Content Services της Gartner.
  • Ηθικό Επιχειρείν: Ανακηρύχθηκε ανάμεσα στους “100 Καλύτερους Εταιρικούς Πολίτες” από το Corporate Responsibility Magazine
  • Ποικιλομορφία και Ανάπτυξη του Εργασιακού Περιβάλλοντος: Στην Ελλάδα οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν το 35% των εργαζομένων, ενώ στις ΗΠΑ οι μειονότητες αντιπροσωπεύουν το 48% των υπαλλήλων και το 15% των στελεχών.
  • Ενδιαφέρον για τις Κοινότητες: Πάνω από 2.5000 μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί, κολλέγια και πανεπιστήμια έλαβαν οικονομική στήριξη από το The Xerox Foundation με τη μορφή υποτροφιών ή απασχόλησης των ανθρώπων της εταιρείας στις κοινότητες.

Σύμφωνα με το μήνυμα της Προέδρου της Xerox, Ursula Burns, στη φετινή Έκθεση, η Εταιρική Υπευθυνότητα θα συνεχίσει να αποτελεί κεντρικό πυλώνα και μετά το διαχωρισμό των δυο εταιρειών σε Xerox και Conduent.

image_pdfimage_print

Tagged