2310716172 info@greekinformatics.gr

H Office Line διακρίθηκε στην κατηγορία “Lifetime Customer Value in Azure” στα Microsoft Partner Excellence Awards

GreekInformatics Business H Office Line διακρίθηκε στην κατηγορία “Lifetime Customer Value in Azure” στα Microsoft Partner Excellence Awards

Business

H Office Line διακρίθηκε στην κατηγορία “Lifetime Customer Value in Azure” στα Microsoft Partner Excellence Awards

image_pdfimage_print

Η Office Line διακρίθηκε στα Microsoft Partner Excellence Awards, στην κατηγορία “Lifetime Customer Value in Azure”, σε βράβευση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Microsoft Summit, με θέμα “Digitize.Disrupt.Drive”, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», την Τετάρτη 9 Μαΐου.

Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης Gold Cloud πιστοποίησής της από τη Microsoft, υπογραμμίζοντας, με τον πλέον διακριτό τρόπο, τον αναβαθμισμένο ρόλο της Office Line, ως το συνεργάτη με τη μεγαλύτερη επιρροή στη χρήση και κατανάλωση cloud υπηρεσιών που βασίζονται στην πλατφόρμα Azure.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο CEO της Office Line SA, κ. Παναγιώτης Κουρής ανέφερε σχετικά: «Η διάκριση αυτή από τη Microsoft έχει ξεχωριστή σημασία για εμάς καθώς έρχεται να επικυρώσει, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, την πλήρη δέσμευση της Office Line στη δημιουργία σχέσεων ζωής με τους συνεργάτες και πελάτες της. Η υιοθέτηση και αξιοποίηση των cloud τεχνολογιών της Microsoft αποτελεί κεντρική στόχευση της επιχειρηματικής μας λειτουργίας, καθώς γινόμαστε ο enabler υπηρεσιών που προσφέρουν πραγματική προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας. Κλείνοντας 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα,  διαθέτουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τα πλέον καταρτισμένα στελέχη της ελληνικής αγοράς, αλλά και την καταλυτική επιρροή, που επισφραγίζει αυτή η βράβευση, προκειμένου να παρέχουμε επιτυχημένες cloud υλοποιήσεις σε περιβάλλον Azure».

Ο  Θάνος Λούτσος, Εμπορικός Διευθυντής για τη Microsoft Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας δήλωσε «Η Office Line  είναι ένας από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες μας και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η διάκρισή της ως ο συνεργάτης με την μεγαλύτερη επιρροή στη χρήση και κατανάλωση cloud υπηρεσιών που βασίζονται στο Azure. Το βραβείο αυτό αποτελεί απόδειξη ότι οι λύσεις cloud της Microsoft έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν τις απαιτήσεις οποιασδήποτε σύγχρονης επιχείρησης, ανεξαρτήτως κλάδου ή μεγέθους.»

Η σημαντική αυτή αναγνώριση καθιστά την Office Line έναν από τους πλέον εξειδικευμένους «δια βίου» (lifetime) συνεργάτες της Microsoft στην υλοποίηση υπηρεσιών που βασίζονται σε cloud τεχνολογίες Azure. Τα οφέλη της χρήσης cloud-based λύσεων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις είναι ήδη ευρέως αναγνωρισμένα και η Office Line, με τη στρατηγική συνεργασία της με τη Microsoft, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της παροχής ευέλικτων, σύγχρονων cloud υπηρεσιών που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

Το Microsoft Summit είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές πρωτοβουλίες της Microsoft Hellas κι έχει ως στόχο να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τα στελέχη των σύγχρονων επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης ή μεγέθους, να καινοτομήσουν, να εξελιχθούν ψηφιακά και να αναπτυχθούν, στην εποχή του digital transformation.

Η OFFICE LINΕ SA (officeline.gr) είναι μία Ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υποδομών ΙΤ και υλοποίησης εξειδικευμένων έργων Πληροφορικής, με 20 έτη παρουσίας στο χώρο υψηλής τεχνολογίας. Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία, την εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της σε τεχνολογίες Microsoft και όχι μόνο, διαθέτει μια ευρεία γκάμα 900 πελατών, από πολυεθνικές εταιρείες, Οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 για τις υπηρεσίες της και φέρει 5 Gold και 3 Silver πιστοποιήσεις ως Certified Microsoft Partner. Ανάλογες πιστοποιήσεις διαθέτει και από άλλες κορυφαίες εταιρείας τεχνολογίας, όπως HP, Dell, IBM, Cisco, Citrix, Veeam κ.α.

Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:

  • Private, Hybrid, Public Cloud setups
  • Virtualization
  • Messaging & Collaboration
  • SharePoint Services
  • Network & System Security
  • Disaster Recovery Planning
  • Unified Communications
  • Helpdesk & On-Site Support
  • System reseller
image_pdfimage_print